Förbundet Kyrkans Ungdoms

Boris Salo

Tema: Förvandlad

Lördag 8.6
14.00 Inledande möte i kyrkan Förvandlat böneliv Boris Salo, Anders Store, Leon Jansson, Sonja Smedjebacka. Barnprogram.
15.30 Kaffe
16.00 Parallellprogram
Förvandlade hem Boris och Vivian Salo
Hemmen är avgörande för den enskilde och samhället. Hur skapa hem som gör skillnad, trygga hem? En oas i stället för kaos?
Nåd till förvandling Leon Jansson
Hur kommer vi vidare på trons väg när vi tycker att vi stampar på stället? Kan vi räkna med att något i vårt liv ska förvandlas och i så fall hur? Om vägar ur stagnation in i trons mognad.
Allsång med Happy Singers. Vi sjunger väckelsesånger och lovsånger tillsammans, både gammalt och nytt.
Program för barn i olika åldrar
17.00 Middag (10 €)
17.30 Helgmålsringning – blåsmusik på kyrkbacken

18.00 Festkväll i kyrkan. Förvandlade hjärtan Boris Salo, KU:s blåsorkester, Paletten, Kungens Ungar, Wingren Brothers, Leon Jansson, Sonja Smedjebacka. Välsignelse av KUng-teamet Benjamin Häggblom och Alice Brandt. Barnprogram i ungdomsutrymmet.
19.30 Musikcafé vid tältet på gården. Grillen är varm med hamburgare och barnens kiosk är öppen. Wingren Brothers står för musiken. Avslutningsandakt Leon Jansson.

Söndag 9.6
10.00 Högmässa i kyrkan. Boris Salo, Anders Store, Sonja Smedjebacka, Nedervetil kyrkokör, solist, Kristoffer Ekfors m.fl. Högmässan bandas och sänds på Radio Vega 22.6. Söndagsskola i ungdomsutrymmet.
Kyrkkaffe.

Välkommen!