• Bli medlem

i KU

Är du under 25 år kan du bl.a. få rabatt på Sommarlägret

Lördag 9.6 i Jakobstads församlingscentrum

14.00 Bibelstudium  Vila i Gud Agne Nordlander, B-G Åstrand, Leon Jansson.

15.00 Kaffe (3 €)

15.30 Parallellprogram

Seminarium med Agne Nordlander
15.30–16.10 Växa i nåd och kraft
16.20–17.00 Kyrkans universella växt idag. Om kristenhetens tillväxt under de senaste decennierna med vittnesbörd från Mekane Yesuskyrkan i Etiopien.

Allsång med Håkan Streng
Vi både sjunger och lyssnar till älskade psalmer och andliga sånger.

Samtal vid Café Skorpan med Maria ”Mimmi” Östman. När vilan blir vilande. Ibland känns det bara som att ”får jag inte lugn och ro nu så spricker jag”. Hur orkar jag, hur orkar du? Vi funderar kring frågor om stress, vila, vardagslivets pussel, krav och vem är jag som kristen mitt i detta som kallas livet?

Guidad rundtur vid Rosenlunds prästgård och Aspegrens trädgård. Bertel Widjeskog & Ulla Nyström. Prosten Gabriel Aspegren lät bygga två stenmurs­omgärdade trädgårdar på Rosenlund. Vi får bekanta oss med denna vackra och unika 1700-tals miljö.

Cirkusworkshop för tweens med Trygve Cederberg (9 +). Kom med och pröva på cirkusskola! Snurrande tefat, jonglering, diabolos m.m. Vi övar, lär oss och har kul!

Uteprogram för yngre barn (3-8 år)
Vi går på en skojig äventyrsvandring vid församlingscentret tillsammans med barnledare från Jakobstads sv. församling.

17.00 Middag (10 €, familjepris 28 €)

18.00 Festkväll Vandra med Kristus Agne Nordlander, KU:s blåsorkester, Kristoffer Streng, Rebecca Ekman, Lisen Borgmästars. Cirkusshow med Trygve Cederberg och deltagare i cirkusskolan. Välsignelse av KUng-teamet. Skilt barn- och tweensprogram efter cirkusshowen.

19.30 Kvällste (4 €)

Söndag 10.6 i Jakobstads kyrka

12.00 Högmässa Agne Nordlander, Boris Salo, Paletten m.fl. Högmässan bandas och sänds på Radio Vega 24.6.

Kyrkkaffe utomhus (frivillig avgift)

VÄLKOMMEN!