Retreat

på Tankar

Karleby 25-27.9.17

Kommande samlingar i KU-kretsarna

17.9 Gemenskapskväll i Nedervetil församlingshem kl. 18. Olle Rosenqvist, Harry Kronqvist. Sång och vittnesbörd av Eivor & Nisse Johansson.

1.10 Mikaelidagens kyrklunch i Nykarleby församlingshem kl. 11-13.

12.10 Seniordag i Solf. Olle Rosenqvist (Martyrkyrkans vänner), Leon Jansson m.fl. Buss norrifrån. Anmälan till KU:s kansli senast 4.10.

18-19.11 Förbundets höstmöte i Karleby.

Vandringsdag
med Kyrkans Ungdom i Kronoby söndagen den 10 september.
Gemensam start med egna bilar från församlingshemmet i Kronoby kl. 9:00. Vi vandrar längs med Siiponjoki i Kalajoki. Två valbara rutter ca 8 km eller 20 km. Egen matsäck med, möjlighet till korvgrillning.
Mera information kan fås av Annette Strandvall, 050-5317115.

Retreat på Tankar Karleby 25-27.9.17

Tema: Genom stillhet och förtröstan
Retreatledare: Carola Salo-Back
Husfolk: Kristina och
Bo-Göran Klingenberg

Arr: Karleby sv. församling i samarbete med Förb. Kyrkans Ungdom

Kvinnoweekend på Pörkenäs

6-7.10.2017

med Maria Ottensten, Heidi Storbacka m.fl.

Tema: Leva i nåd

KU50-kampanjen

Bli en månadsgivare!

KU behöver regelbundna understödjare för att kunna fylla sin uppgift, att väcka och fördjupa tron på Jesus. Vi söker nu 50 nya regelbundna månadsgivare! Är du en av dem? Kom med i arbetet för Guds rike!
Så här blir du en av månadsgivarna i KU50 - kampanjen.

1. Välj en månatlig summa och lägg in den som en återkommande betalning i din internetbank eller på banken.
2. Skicka ett SMS åt verksamhetsledaren på numret 0500 736 088 och skriv ”KU50” i meddelandet. Du förblir en anonym givare men vi kan följa med antalet nya månadsgivare så vi vet när vi nått vår målsättning på 50 nya månadsgivare.