• Seniordag

20.3.2018

Gäst: Ull-Britt Gustafsson-Pensar

Kommande samlingar i KU-kretsarna

4.3 Nedervetilkretsens årsmöte i församlingshemmet kl 11.00.

14.3 Essekretsens årsmöte i förs.hemmet kl 18.30. Leon Jansson medverkar. Kretsen avslutas. Kaffeservering.

17.3 Musikcafé i Kyrkhemmet i Bennäs kl 19.

17-18.3 Möteshelg  med Medad Birungi i Kyrkbackens församlingshem i Karleby

Lö kl 16 Körworkshop med Kungens Ungar. För barn från 7 år och uppåt. Anna Finell & Jenny Pulkkinen. Deltagarna får också uppträda med Kungens Ungar på kvällssamlingen.
Kl 16 Seminarium med Boris Salo. Tema: Stress och utmattning.
Kl 17 Pizza för alla som vill
Kl 18 Kvällsmöte med Medad Birungi. Kungens Ungar uppträder. Barnprogram.

Sö kl. 10 Högmässa i sockenkyrkan, predikan Medad Birungi.
Kl. 11.30 Karleby svenska församlings ungdomskrets årsmöte i församlingshemmet. Sopplunch för mötesdeltagare.

18.3 Gemenskapskväll i Nedervetil förs.h. kl 18. Olle Rosenqvist, Eivor & Nisse Johansson m.fl.

24.3 Sibbokretsens årsmöte i prästgården kl 18. Efteråt lördagssamling med Fredrik Kass kl 19.

Projektkören

övar inför Pieksämäkilägret i Nedervetil församlingshem sö 22.4 kl. 18. Ta med sångmappen!

KU:s Sommardagar

i Jakobstad 9–10.6.2018

fbbanner3

Kyrkhelg Syd

i Södra Haga kyrka

9–11.3.2018

Håkan Sunnliden, Johan Candelin m.fl.

Ladda ner programmet som PDF-fil

KU50-kampanjen

Bli en månadsgivare!

KU behöver regelbundna understödjare för att kunna fylla sin uppgift, att väcka och fördjupa tron på Jesus. Vi söker nu 50 nya regelbundna månadsgivare! Är du en av dem? Kom med i arbetet för Guds rike!
Så här blir du en av månadsgivarna i KU50 - kampanjen.

1. Välj en månatlig summa och lägg in den som en återkommande betalning i din internetbank eller på banken.
2. Skicka ett SMS åt verksamhetsledaren på numret 0500 736 088 och skriv ”KU50” i meddelandet. Du förblir en anonym givare men vi kan följa med antalet nya månadsgivare så vi vet när vi nått vår målsättning på 50 nya månadsgivare.