• Bli medlem

i KU

Är du under 25 år kan du bl.a. få rabatt på Sommarlägret

Kommande samlingar i KU-kretsarna

1.9 Säsongavslutning på Kronvik lägergård med Rose-Maj Friman, ”Att vara medmänniska”. Drop in med servering från 18, program för hela familjen från 19.

11.10 Seniordag i Korsholm. Program med Svante Lundgren, lunch, veckomässa, bokförsäljning av Fontana Media. Församlingen ordnar psalmsångstillfälle kl. 18.30 och seniordagens deltagare är välkomna att stanna. Buss norrifrån. Anmäl senast 3.10 till kansliet.

17-18.11 Förbundets höstmöte i Nykarleby.

Höstretreat på Tankar

21-23.9.2018

Retreatledare: Erik Vikström.

Husvärdar: Kristina & Bo-Göran Klingenberg. Mika Peltoniemi står för trakteringen
Avfärd fredag kväll kl. 17, tillbaka i land söndag kl. 16
Pris: I enkelrum 170 € + anmälningsavgift 30 € som inte betalas tillbaka ifall av annullering, i dubbelrum 150 € + anm.avg. 30 €.
Anmälan senast 12.9 här eller tel. 045 2348073. Max 15 delt.

Arr: Karleby sv. församling i samarbete med Förb. Kyrkans Ungdom

Kyrkhelg i Karleby

14-16.9.2018

”Inför sanningen”

Stefan Gustavsson, Leif Nummela, Johan Candelin, Soili Haverinen m.fl.
kyrkhelg.fi

KU50-kampanjen

Bli en månadsgivare!

KU behöver regelbundna understödjare för att kunna fylla sin uppgift, att väcka och fördjupa tron på Jesus. Vi söker nu 50 nya regelbundna månadsgivare! Är du en av dem? Kom med i arbetet för Guds rike!
Så här blir du en av månadsgivarna i KU50 - kampanjen.

1. Välj en månatlig summa och lägg in den som en återkommande betalning i din internetbank eller på banken.
2. Skicka ett SMS åt verksamhetsledaren på numret 0500 736 088 och skriv ”KU50” i meddelandet. Du förblir en anonym givare men vi kan följa med antalet nya månadsgivare så vi vet när vi nått vår målsättning på 50 nya månadsgivare.