• Bli medlem

i KU

Är du under 25 år kan du bl.a. få rabatt på Sommarlägret

Kommande samlingar i KU-kretsarna

5.7 Sommarsångkväll på Kronvik lägergård kl 18. Knytkalas; kaffe och saft finns.

8.7 Gudstjänst på Seljes kl 14. Niklas Wallis, Julia Hansson, Sånggrupp under ledning av Jenny Pulkkinen Program för barnen.

Sö 15.7 Kristen allsångskväll vid Tullmagasinet, Andra sjön, Nykarleby kl 18.

12.8 Gemenskapsdag i Björkö kl 15. Peter Kankkonen, Nedervetil kyrkokör m.fl.

1.9 Säsongavslutning på Kronvik lägergård.

11.10 Seniordag i Korsholm.

17-18.11 Förbundets höstmöte i Nykarleby.

Höstretreat på Tankar

21-23.9.2018

Retreatledare: Erik Vikström.

Husvärdar: Kristina & Bo-Göran Klingenberg. Mika Peltoniemi står för trakteringen
Avfärd fredag kväll kl. 17, tillbaka i land söndag kl. 16
Pris: I enkelrum 170 € + anmälningsavgift 30 € som inte betalas tillbaka ifall av annullering, i dubbelrum 150 € + anm.avg. 30 €.
Anmälan senast 12.9 här eller tel. 045 2348073. Max 15 delt.

Arr: Karleby sv. församling i samarbete med Förb. Kyrkans Ungdom

Kyrkhelg i Karleby

14-16.9.2018

”Inför sanningen”

Stefan Gustavsson, Leif Nummela, Johan Candelin, Soili Haverinen m.fl.
kyrkhelg.fi

Möteskallelse

Medlemmarna och medlemskretsarna i Förbundet Kyrkans Ungdom rf kallas till ordinarie sommarmöte torsdagen den 26 juli 2018 kl. 13.00 i auditoriet vid Seurakuntaopisto i Pieksämäki. Stadgeenliga ärenden. Eventuella motioner med förslag till beslut, bör vara styrelsen tillhanda senast den 12 juli 2018 under adress: Förb. KU, Seminarieg. 19, 66900 Nkby eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Häng med på årets

MIDSUMMER

på Pörkenäs 22-23.6!

17:30 Startskott för Toughest Saint 2018
18:00 Andreas Forsberg & Cristian Gummerus Band
20:30 Simon Ådahl & Multiply
24:00 Andakt & Kvällsmys

**********

Andreas Forsberg
Cristian Gummerus
Simon Ådahl
Multiply
Petrus Transform

På festivalen finns allt du någonsin kan önska dig; tävling, gemenskap, konserter och god mat! Festivalen inleds på fredag tillsammans med Pörkenässällskapet. Det blir bland annat midsommarvaka och mässan Människa - kom fram!

Lördagen startar med en av festivalens nyheter - Toughest Saint 2018. En brutalt rolig och utmanande hinderbana för att pröva uthållighet och klipskhet. I samarbete med församlingarnas ungdomsarbeten bygger vi upp en episk hinderbana. Mot kvällen fortsätter midsommarfirandet med musik och undervisning. Årets artister är bland annat Andreas Forsberg och bandet Multiply. Under Midsummer kommer Petrus församlings lärjungaskola Transform att ha hand om undervisningen.

KU50-kampanjen

Bli en månadsgivare!

KU behöver regelbundna understödjare för att kunna fylla sin uppgift, att väcka och fördjupa tron på Jesus. Vi söker nu 50 nya regelbundna månadsgivare! Är du en av dem? Kom med i arbetet för Guds rike!
Så här blir du en av månadsgivarna i KU50 - kampanjen.

1. Välj en månatlig summa och lägg in den som en återkommande betalning i din internetbank eller på banken.
2. Skicka ett SMS åt verksamhetsledaren på numret 0500 736 088 och skriv ”KU50” i meddelandet. Du förblir en anonym givare men vi kan följa med antalet nya månadsgivare så vi vet när vi nått vår målsättning på 50 nya månadsgivare.