Sportlov

i Åre!

25.2-2.3.2018

Kyrkans Ungdoms resor till Åre är en klassiker! Vi spenderar 4 härliga dagar i backarna, gott sällskap, trevligt kvällsprogram, andakter och ett tryggt arrangemang!

Kom med och upplev Åre nästa år!

För alla som varit där är det lätt att förstå varför Åre kallas Nordens alper: Ingen annanstans har du tillgång till 41 liftar, 89 backar, en fullstor kabinbana och så bra och varierad utförsåkning att den passar perfekt oberoende av om du är tävlingsåkare eller nybörjare, åker snowboard eller skidor. Åre passar alla! Dessutom är Åre en trevlig, mysig och trendig fjällby.

Förbundet Kyrkans Ungdom ordnar en förmånlig, trygg och trevlig resa till detta skidparadis. Vi lovar dig bra boende, mycket mat och trevliga ledare. Du bör helst ha fyllt 14 år.

Resan sker på sportlovet, vecka 925.2-2.3.2018. Bussen startar i Karleby på söndag morgon. Den plockar upp resenärer på vägen mot Vasa, därifrån båten avgår till Umeå. Vi anländer till Åre på söndag kväll.

Fyra härliga dagar tillbringar vi i Åre, åker i backarna och har kvällsprogram i stugan på kvällarna. På fredag morgon åker vi tillbaka och är hemma sent på fredag 2.3.

I Åre bor vi 15-30 minuters väg från Åre centrum på två lägergårdar, mestadels i 4-personers rum. Där finns bastu, torkrum, samlingsutrymme osv. Varje dag kör bussen naturligtvis till och från liftarna.

Resans pris är 360€ om du bokar före den 30.11.2017. Därefter är resans pris 390€. Är du med­­lem i KU får du 20 € rabatt.

I respriset ingår bussresa, båtbiljetter, boende och mat under vistelsen i Åre (kraftigt morgonmål, mellanmålspaket till backen, middag och kvällste). I priset ingår inte maten under resorna till och från Åre, liftkort och reseförsäkring!

Det är obligatoriskt att ha en reseförsäkring som täcker olyckor i Sverige!

Länk till Skistar - Åre!

Anmälan:

Vi vill veta namn, tel.nr, adress, födelsedatum och ev. specialdieter. Till anmälan hör att du inom två veckor betalar in en anmälningsavgift på 80 € till konto: Aktia IBAN: FI92 4055912 0000978 BIC: HELSFIHH (Förbundet Kyrkans Ungdom).

Anmälningsavgiften dras av från respriset och du betalar resten senare i början av februari. När du betalar anmälningsavgiften är det viktigt att du anger resenärens namn, så vi säkert vet vem som betalat.

Anmälningsavgiften betalas tillbaka endast vid sjukdomsfall.

I slutet av januari får du ett brev med närmare uppgifter om resan: exakta liftkortspriser, restidtabell osv. Bakom resan står Förbundet Kyrkans Ungdom i samarbete med lokala bussbolag.

Arrangör: Förbundet Kyrkans Ungdom.

Mera information ges av Sabina Wallis

Anmäl dig direkt på nätet här