Kyrkans Ungdoms resa till Åre är en högt uppskattad årlig tradition. Under resan spenderar vi fyra härliga dagar i backarna och får njuta av gott sällskap, fenomenalt kvällsprogram och givande andakter. Allt det här inramas av ett trygga arrangemang.

Kom med och upplev Åre nästa år!

För alla som varit där är det lätt att förstå varför Åre kallas Nordens Alperna: Ingen annanstans har du tillgång till 41 liftar, 89 backar, en fullstor kabinbana och så bra och varierad utförsåkning att den passar perfekt oberoende av om du är tävlingsåkare eller nybörjare, åker snowboard eller skidor. Åre har något för alla! Dessutom är Åre en trevlig, mysig och trendig fjällby.

Förbundet Kyrkans Ungdom ordnar en förmånlig, trygg och minnesvärd resa till detta skidparadis. Vi lovar dig trivsamt boende, mycket mat och sympatiska ledare. Du som vill ta del av äventyret bör helst ha fyllt 14 år.

Resan sker under sportlovet, vecka 9, 24.2-1.3.2019. Bussen startar från Karleby på söndag morgon. Den plockar upp resenärer på vägen mot Vasa, varifrån båten avgår till Umeå. Vi anländer slutligen till Åre på söndag kväll.

Fyra oförglömliga dagar tillbringar vi i Åre. Vi susar fram i backarna dagen lång och har gemensamt kvällsprogram i stugan på kvällarna. På fredag morgon inleds vår hemresa, och vi kommer hem sent på fredag 1.3.

I Åre bor vi på en lägergård, som är belägen endast 15-30 minuters väg från Åre centrum. Vi är huvudsakligen inkvarterade i 4-personers rum. På lägergården finns tillgång till bastu, torkrum, samlingsutrymme med mera. Bussen trafikerar naturligtvis varje dag till och från liftarna.

Resans pris är 360€ om du bokar före den 30.11.2018. Därefter är resans pris 390€. Är du medlem i KU får du 20 € rabatt.

I resepriset ingår bussresa, båtbiljetter, boende och mat under vistelsen i Åre (kraftigt morgonmål, mellanmålspaket till backen, middag och kvällste). I priset ingår inte maten under resorna till och från Åre, liftkort och reseförsäkring!

Det är obligatoriskt att ha en reseförsäkring som täcker eventuella olyckor i Sverige!

Anmälan:

De uppgifter vi behöver i samband med din anmälan är: namn, tel.nr, adress, födelsedatum och ev. specialdieter. I anmälan ingår att du inom två veckor betalar en anmälningsavgift på 80 € till konto: Aktia IBAN: FI92 4055912 0000978 BIC: HELSFIHH (Förbundet Kyrkans Ungdom).

Anmälningsavgiften ingår i resepriset och du betalar resten av resan senare i början av februari. I samband med betalningen av anmälningsavgiften är det viktigt att resenärens namn anges, så vi säkert vet vem som betalat. Anmäl dig online här!

Anmälningsavgiften betalas tillbaka endast vid sjukdomsfall.

I slutet av januari får du ett brev med närmare uppgifter om resan (exakta liftkortspriser, restidtabell osv.). Resan planeras, arrangeras och genomförs av Förbundet Kyrkans Ungdom r.f. i samarbete med lokala bussbolag.

Arrangör: Förbundet Kyrkans Ungdom.

Mera information ges av Jakob Backlund

045-2348072, jakob.backlund@kyrkansungdom.nu