• Bli medlem

Simon Ådahl
Multiply
Petrus Transform

På festivalen finns allt du någonsin kan önska dig; tävling, gemenskap, konserter och god mat! Festivalen inleds på fredag tillsammans med Pörkenässällskapet. Det blir bland annat midsommarvaka och mässan Människa - kom fram!

Lördagen startar med en av festivalens nyheter - Toughest Saint 2018. En brutalt rolig och utmanande hinderbana för att pröva uthållighet och klipskhet. I samarbete med församlingarnas ungdomsarbeten bygger vi upp en episk hinderbana. Mot kvällen fortsätter midsommarfirandet med musik och undervisning. Årets artister är bland annat Simon Ådahl, Andreas Forsberg och bandet Multiply. Under Midsummer kommer Petrus församlings lärjungaskola Transform att ha hand om undervisningen.